Planera

Planering är nyckelordet till en attraktiv slutprodukt.


Kvalité sitter i planeringen.

Att planera innan man börjar producera en produkt är A & O . Att blanda dina idéer med våra kunskaper och engagemang skapar möjligheter för dig som kund. Vi på Strigo Digital arbetar alltid mot en stadig planering för att våra kunder ska få ut det mesta utav sin produkt.

 

Informera

Vet du vilken målgrupp som du ska rikta dig mot?


Rikta din information rätt från början.

Vi som reklambyrå på Strigo Digital hjälper dig att rikta dina budskap och information till den rätta målgruppen. Det är en viktig faktor gällande din marknadsföring, om du riktar dig mot fel målgrupp kommer dina marknadsförings kostnader bli större och dina potentiella kunder kommer ha svårt att hitta dig.

 

Kommunicera

Att din information räcker ut till kunderna är viktigast.


Kommunicera mera!

Målet med din information är i de flesta fallen att dina kunder kontaktar dig. Därför är det viktigt att din information går ut på att kommunicera med kunden. Din information vill vi ska leda till att du och dina kunder träffas och ni får möjligheten att "kommunicera mera" och huvudsakligen leda till affär.

 


Just nu befinner vi oss i Lidköping på strokirk landströms tryckeri och lär oss om tryck metoder och papper med @magnus_enfini

Strigo Digital en webbyrå i Värmlands lilla Kristinehamn. Har mer energi och hunger efter framgång än någonsin, och nya hemsidan är på gång.