Digitala verktyg  

Att välja rätt programvara till rätt ändamål gör skillnad.


Vi rekomenderar

Strigo Digital skulle vilja tipsa om några Digitala verktyg som vi använder och förenklar våran dag på kontoret! Vi har valt ut de typer utav programvaraor som är enkla att hantera och man kommer igång på bara några knapptryck. Vi har även tagit hänsyn till hyr programvaran påverkar din dators hälsa och prestanda. Att datorn och programvaran inte jobbar åt samma mål gör bara att man får sitta och titta på när datorn tuggar och sekunder blir minuter och minuter blir timmar...


Webbläsare  

firefox

En webbläsare som anpassar dig efter dig och inte tvärtom. Vi upplever webben som mycket trevligare och användbar när vi surfar med Firefox. Vi låser inte fast och alla verktyg/tillägg som vi behöver finns tillgängliga.

Lagring  

google drive

Kom åt dina fill vart du än är med vilken enhet du vill. Dela filer med dina kolegor och kanske ha en konferens där alla ser vad som skrivs i protokollet LIVE. Dessa hjälpmedel underlättar enormt för oss på Strigo Digital.

E-post  

mailbird

 


Just nu befinner vi oss i Lidköping på strokirk landströms tryckeri och lär oss om tryck metoder och papper med @magnus_enfini

Strigo Digital en webbyrå i Värmlands lilla Kristinehamn. Har mer energi och hunger efter framgång än någonsin, och nya hemsidan är på gång.